TillverkningHos oss på Rosendals Smida AB är tillverkningen i fokus. Vi är flexibla med vad vi kan genomföra för arbeten. Vi tar oss an allt från små till stora projekt. Både under långa- och korta tidsramar. Vi tillhandahåller fast bemanning eller tillfälliga arbeten hos våra kunder.

Kunderna har oftast speciella processer som de behöver hjälp med. Vi sätter oss in i dessa specifika och unika behov. 

Alla kunder inom industriell tillverkning är välkomna. Vi tillhandahåller konstruktionsarbeten inom stål och svetsade konstruktionslösningar till allt från fastighetsbolag, kraftnätsindustrin, privata kunder.
Vi är alltid pålitliga och skickliga när det gäller att leverera till rätt kvalitét vid rätt tidpunkt. Det hör till vår vardag att i stort sett alltid ha väldigt stora och höga krav på oss från våra kunder. En av de stora fördelarna med att anlita oss är att vi har kort ledtid. Ni får hjälp av oss omgående när ni är i behov av den.

Vi är beprövade leverantörer av svetsade konstruktioner inom branschen. Det vi inte kan lösa har vi underleverantörer som vi samarbetar med för bästa lösning. Vi bygger starka nätverk som vi gemensamt utvecklar för att bli annu starkare. 

Tveka inte att kontakta oss om du har undrar något om ståltillverkning. Vi finns här för att besvara dina funderingar!