Konsultation


​​​​​​​Vi hittar smidiga lösningar när det gäller att utveckla verksamheter inom industriell tillverkning. Vi förbättrar det praktiska utförandet i er produktion och i projektledningen inom ert företag.

Tillverkningen är i fokus. Vi är flexibla i vad vi kan göra för arbeten. Vi tar oss an allt från små till stora projekt. Både under långa- och korta tidsramar. Vi tillhandahåller fast bemanning eller tillfälliga arbeten hos kunden.

Våra uppdragsgivare har oftast speciella processer att förhålla sig till som vi kan bistå att utveckla tillsamans med kunden.

Alla kunder som behöver vägledning inom industriell tillverkning är välkomna till oss. Allt från små företag till stora bolag samt privatpersoner är våra kunder.  Vi har stora kundkrav när det gäller att leverera till rätt kvalitet vid rätt tidpunkt.

Vi bygger starka nätverk med erfarna samarbetspartners och leverantörer som  gemensamt bygger resultatet genom goda och stabila samt effektiva samarbeten. Vi är projektledare och samarbetar med andra vid behov.
Vi är spjutspetsar inom konsultation mot svetsade konstruktioner.

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för mer information om våra konsultationstjänster!
Vår utrustning och erfarna personal gör det möjligt för oss att erbjuda en mängd olika tjänster, inklusive prototyping och småskalig produktion. Vi kan bearbeta en mängd olika material, inklusive rostfritt stål, aluminium och titan.