Konstruktion​​​​​​​Rosendals Smide AB har många års erfarenhet av att konstruera och leverera stålkonstruktioner. Vi har både skicklig och högkvalificerad personal inom området som alltid ser till att hålla den allra högsta standarden på samtliga konstruktioner de tar sig an i sitt arbete - det innebär svetsarbeten med stor precision. Vi uppnår därmed ständigt en säker, välkonstruerad och hållbar lösning på konstruktionens resultat så att alla de inblandade parterna blir nöjda i slutändan.
Ett av våra fokus är att hitta välkonstruerade lösningar för våra kunders specifika behov. Alla varianter av konstruktionsarbeten är aktuella för oss. Oavsett om vårt pågående uppdrag är stort eller litet erbjuder vi snabba leveranser och håller alltid våra tidsramar för det arbete som vi hanterar.

Är ni i behov av att anlita oss för ett tillfälligt konstruktionsarbete som är en del i en helhet, i en större process, så står vi redo för detta uppdrag. Vill ni ha vår expertis och erfarenhet i en större omfattning går det minst lika bra . Vi finns antingen med er delar av vägen eller under hela processen – från idé till färdig produkt. Vi är flexibla och lägger dessutom stor vikt vid att ha en nära dialog med våra kunder.

Varmt välkommen att ta kontakt med oss för frågor, kostnadsförslag och så vidare. Vi ser fram emot att höra hur vi kan stå till tjänst för dig!
​​​​​​​