Certifikat

​​​​​Vårt team har en djup förståelse för våra kunders behov och krav på kvalite. Med vår utrustning och diverse olika tekniker som vi behärskar, gör det möjligt för oss att erbjuda en mängd olika tjänster inom svets och tillverkning.

Inom svetsning har vi en bred kunskap från utbildningar, svetsarbeten, kvalitetssystem med dokumenterade kunskaper. Vi har ett stort nätverk av samarbetspartners och vi sitter med i olika arbetsgrupper hos Svetskommissionen i Sverige. Dessutom är vi utbildade inom IWS och IWT, i kombination med att vi tidigare har drivit IW-utbildning och arbetsmarknadsutbildningar inom svets.

De kvalitetssystem som vi är certifierad inom är bland andra ISO 3834 och EN 1090, samtidigt är vi med hos våra samarbetspartners och utvecklar samt driver deras kvalitetssystem, vi utbildar personal och hjälper till med personcertifieringar och andra procedurer. Vi samarbetar med Swedac-ackrediterade kontrollorgan när detta krävs.

Vi har egna instruktörer för att hålla i utbildningar för truckförare/hjullastarförare, mobila arbetsplattformar/skylift, travers/kran och säkra lyft samt fallskyddsutbildningar.

Sammantaget och i det stora hela ser vi till att utveckla både människor och företag. Ett viktigt och värdefullt uppdrag  som i sin tur leder till att vi skapar starka nätverk inom branschen.

Kontakt


0570-129 94

Rosendals Smide AB
Verkstadsgatan 9
671 34 ARVIKA